אבי ביטון לא האמין שבתחנת דלק של אזור התעשייה עמק חפר הוא יימצא פטיסרי עם אווירה, ריחות וטעמים שכאילו נלקחו ממקום אחר ועוד יותר הופתע כשטעם את הסנדוויץ' שהכינה לו בעלת המקום והשפית אלה בוימן גורן
בקונדיטוריה הקטנה בעמק חפר גילינו כמה עוגות (ודובשניות) יוצאות דופן וכאלו שהשאירו אותנו פעורי פה. הבחירה אמנם הייתה קשה אבל בסוף בחרנו, בקושי רב, טארט תפוחי עץ ירוקים, מקורמלים בדבש עם קרם שקדים ושטרויזל.
🍪 האתר שלנו משתמש בקובצי Cookies לשיפור חוויית הגלישה שלך, לניתוח שימוש באתר, ולהתאמת תוכן ופרסום אישי. תוכל לבחור לאפשר את כל סוגי הקוקיז, לאפשר רק את ההכרחיים, או לנהל את ההעדפות שלך בכל עת. למידע נוסף קרא את מדיניות הפרטיות.